Een persoonlijk verzoek? > Neem contact met ons op

Online Quiz

Wilt u een spel maken, een wedstrijd? Wilt u een evaluatie, een test instellen?
Drag'n Survey is de oplossing om een online quiz te maken.

De software om te evalueren, spelen en de buzz met gemak te maken

Ontwerpen

Een quiz maken
in alle eenvoud

uitzending

Snelle distributie per e-mail,
op sociale netwerken, een blog,
een forum of door QR Code

Analyseren

De gegevens worden verwerkt
en in realtime bijgewerkt.
Deel de resultaten met één klik.

1. Maak een gratis online quiz

Het ontwerpen van een vragenlijst gebeurt in een paar klikken. Sleep uw vragen naar de bouwinterface en schrijf uw vragen op. Wijs scores toe om kennis te beoordelen, een timer toe te voegen en correctietekst voor te stellen.

2. Een quiz online uitzenden

De distributie gebeurt eenvoudig via een weblink, een QR-code of een widget. Met de e-mailoplossing van Drag'n Survey kunt u uw vragenlijst ook per e-mail distribueren.

3. Analyseer de resultaten

Met geautomatiseerde, realtime gegevensanalyse kunt u zich concentreren op de essentie. U hoeft de gegevens niet in te voeren om deze te kunnen analyseren. Alles gebeurt op een geautomatiseerde manier.

Deel de resultaten in PDF- of Excel-bestand.
Maak een webkoppeling om de gegevens rechtstreeks op een webpagina toegankelijk te maken.

Een educatieve en gebruiksvriendelijke oplossing die uw publiek
betrekt

Zet een timer

Bepaal hoe lang u deelneemt aan een pagina,
of de quiz zelf.

Een score toewijzen

Wijs een score toe aan elk antwoord.
Geef aan het einde van de vragenlijst een algemene score aan de respondenten.

Een correctie voorstellen

Correctieteksten weergeven zodat respondenten
hun fouten te begrijpen.

Accountmanager

Een vragenlijstsjabloon maken en delen.
De accounts van uw werknemers beheren.
Centraliseer alle gegevens.

Een beschikbaar en responsief team

Drag'n Survey-teams zijn bereikbaar via e-mail of telefoon.
Wij beantwoorden altijd zo snel mogelijk om u zo goed mogelijk te adviseren.

Maak een online quiz om te evalueren, te communiceren en te betrekken

Drag'n Survey is de oplossing die aan uw behoeften kan voldoen.
Of het nu gaat om het maken van een evaluatie, het uitvoeren van een test, het maken van een spel of een wedstrijd, de aanvraag wordt snel en eenvoudig in de hand genomen.

Of u nu een bedrijf, een vereniging, een opleidingsorganisatie of een individu bent,
maak een spel van vragen en antwoorden waarmee u de prestaties kunt meten en evalueren, de buzz kunt maken en loyaliteit in uw community kunt opbouwen.

Ze gebruiken Drag'n Survey

Maak een gratis account aan
Drag'n Survey is de SaaS-oplossing die voldoet aan de behoeften van professionals en individuen. Het is niet nodig om software op uw computer te installeren om de applicatie te kunnen gebruiken, een internetverbinding is voldoende om verbinding te maken met uw account. U maakt uw enquête overal ter wereld, zonder beperkingen. De applicatie is zo ontwikkeld dat iedereen er gebruik van kan maken zonder dat er training of ondersteuning nodig is. Snel, in een paar minuten, bouwt u uw studie op. Alle functionaliteiten zijn geautomatiseerd. Het is niet langer nodig om papier te gebruiken en de gegevens in te voeren om het te analyseren. Alles wordt direct in de applicatie verwerkt.
Om gebruikers te begeleiden en te begeleiden, worden verschillende hulpmiddelen aangeboden. In het bijzonder vindt u een gids die de tips en trucs presenteert. Dit document kan in PDF-formaat worden gedownload van het Helpcentrum. In de enquêteconstructieruimte worden de vragen toegevoegd met behulp van de drag-and-drop-functie. Er zijn veel functies waarmee u een dynamische studie kunt uitvoeren. Het is mogelijk om het aan te passen met uw logo en kleuren. U kunt ook een video toevoegen. Om deelname actiever te maken, is het mogelijk om een stopwatch te integreren om de deelnametijd te beperken.
Er zijn verschillende manieren van uitzenden beschikbaar om gebruikers in staat te stellen te communiceren op het kanaal dat het beste bij hen past. Het is mogelijk om de e-mailoplossing te gebruiken die is geïntegreerd in Drag'n Survey. Het voordeel van dit kanaal is dat het mogelijk is om de identiteit te kennen van de mensen die hebben gereageerd. Het is ook mogelijk om degenen die niet aan één klik hebben deelgenomen opnieuw te starten. Andere kanalen zijn de weblink, QR Code en Iframe Code. De resultaten worden volledig verwerkt in de oplossing. Gebruikers kunnen zich concentreren op het analyseren van de resultaten.