Een persoonlijk verzoek? > Neem contact met ons op

Online onderzoek

Wilt u een enquête maken?
Wilt u snel een studie opzetten?
Drag'n Survey begeleidt u bij het uitvoeren van uw online enquête

Een geoptimaliseerde gebruikersreis, een eenvoudige en leuke constructie

Ontwerpen

Uitzending

Analyseren

1. Maak een gratis online enquête

Intuïtieve creatie.
Toegankelijk voor iedereen.

2. VERZEND EENVOUDIG UW ENQUÊTE

Eenvoudige distributie per e-mail,
op sociale netwerken, door QR-code,
op uw website of blog.

3. Analyseer de verzamelde gegevens

Verwerking van resultaten
geautomatiseerd en real-time.
Aanpasbare rapporten.

kunstmatige intelligentie

De AI van Drag'n Survey analyseert grote hoeveelheden tekst en geeft de belangrijkste zoekwoorden weer in de vorm van een cloud.
Voor tevredenheidsenquêtes krijgt u een algemeen tevredenheidsniveau en een trefwoord cloud voor positieve en negatieve tevredenheidsindices.

U heeft macht, van begin tot het eind.

Accountbeheer

Maak en distribueer studiesjablonen onder uw medewerkers.
Gebruikersaccounts beheren.
Centraliseer en analyseer gegevens.

Een attent en beschikbaar team

U kunt ons team op elk gewenst moment komen versterken om uw vragen te stellen.
We zijn toegewijd om u snel te beantwoorden.

Een goede analysetool

Zodra de enquête is gemaakt en weergegeven in de kleuren en met uw bedrijfslogo, is het alleen handig als u de resultaten kunt analyseren. Om dit te doen, filtert u de gegevens en grafieken voor het leesgemak. U kunt de gegevens vervolgens exporteren in verschillende bestanden (Excel, PDF, weblink), afhankelijk van uw gebruik.

Drag'n Survey is een professionele enquêtesoftware die zich aanpast aan de behoeften en verwachtingen van zijn gebruikers.

Een online enquête om de antwoorden op al uw vragen te krijgen

Drag'n Survey is de tool die je nodig hebt om een online enquête te maken,
of het nu gaat om een tevredenheidsonderzoek, een marktonderzoek op het gebied van verbruik, een opleidingsevaluatie, een Human Resources enquête of een studie op het gebied van gezondheid...

Voor al deze industrieën kan het belangrijk zijn om een meningsverklaring af te leggen om een nieuw product of dienst te creëren.
Hiermee kunt u ook strategieën invoeren om tekortkomingen te verhelpen.

We stellen u in staat om uw studie gemakkelijk uit te voeren dankzij een software die eenvoudig te gebruiken, efficiënt, krachtig en innovatief is.
Het gebruik van de oplossing vereist inderdaad geen training omdat het geen specifieke kennis in de informatica vereist.

Ze gebruiken Drag'n Survey

Begin nu
Drag'n Survey begeleidt gebruikers in alle fasen, van ontwerp tot analyse, tot verzending. door verspreiding. Voor het ontwerpgedeelte worden enquêtesjablonen beschikbaar gesteld. Ze zijn onderverdeeld naar sector van activiteit (opleiding, evenementen, consumptie, human resources, gezondheid) en elke sector biedt vijf verschillende modellen. Eenmaal op het ontwerpdeel kan een bank van meer dan 500 vragen worden gebruikt en aangepast aan de behoeften.
Er zijn veel vraagsjablonen beschikbaar (vrij veld, meerdere vrije velden, meerdere keuzes, rangschikking, percentage, balk- en scorematrix, tekstvak, afbeeldingsvergelijking/notatiebalk) en meerdere opties (logica voor overslaan, verplicht antwoord, willekeurige weergave van antwoorden, verschillende geaccepteerde antwoorden per vraag, beheer van de labels van de scorebalk). Gebruikers hebben de beschikking over een helpcentrum met veel afbeeldingen. Het is ook mogelijk om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de Drag'n Survey teams.
De verspreiding van een onderzoek gebeurt per e-mail of via een weblink, een QR-code en een Iframe-code. Hiermee kunt u uw enquête publiceren op sociale netwerken. Eenmaal verspreid, worden de resultaten verwerkt door de applicatie en voortdurend bijgewerkt. Dit maakt het mogelijk om de evolutie van participatie te volgen en zich te concentreren op het essentiële, d.w.z. de analyse van de gegevens en niet de verwerking. De resultaten worden met gemak gedeeld en de besluitvorming wordt versneld.
Drag'n Survey biedt ook een methodologische gids met goede praktijken en tips voor een succesvolle studie. Deze handleiding is beschikbaar in het Helpcentrum.