Een persoonlijk verzoek? > Neem contact met ons op

Ondervraag een online paneel

Krijg snel kwaliteitsantwoorden voor uw vragenlijsten. Meer dan 900.000 Nederlandse panelleden toegankelijk in een paar klikken.

Uw paneel in 3 stappen

Maak uw vragenlijst

Selecteer uw doelgroep

Analyseer
de resultaten

doelgroep zoeken

Vind uw publiek

Met bijna 20 miljoen consumenten in 7 landen kunt u met Drag'n Survey uw paneel vinden en betrouwbare gegevens verzamelen.

Franse vlag
+ dan 2 100 000 respondenten
Belgische vlag
+ dan 300 000 respondenten
Zwitserse vlag
+ dan 140 000 respondenten
Amerikaanse vlag
+ dan 12 500 000 respondenten
De vlag van Groot-Brittannië
+ dan 2 300 000 respondenten
Canadese vlag
+ dan 1 140 000 respondenten
Australische vlag
+ dan 1 000 000 respondenten

Doel uw publiek

Er zijn veel criteria om je doelgroep precies te targeten. Het realiseren van een marktstudie of een marketingstudie is simpelweg gedaan. Gegevens worden snel verzameld.

Snel gegevens verzamelen gauw

Een representatieve steekproef definiëren

Met Drag'n Survey kunt u het aantal mensen definiëren dat nodig is om te interviewen om een representatief voorbeeld voor uw enquête te hebben.

Situatie van de drie in te vullen criteria:

Wat is het aantal leidinggevenden in Frankrijk dat over 3 tot 5 jaar van bedrijf wil veranderen?

Bevolkingsomvang: het is het aantal mensen dat betrokken is bij uw enquête. Uw steekproef betreft leidinggevenden in Frankrijk. De bevolkingsomvang is 4,3 miljoen individuen.

De foutmarge: het komt overeen met de variatie (positief of negatief) die je accepteert in je resultaten. Als uw foutmarge bijvoorbeeld 5% is en het aantal leidinggevenden dat binnen 3-5 jaar van bedrijf wil veranderen 55%, dan zijn er ten minste 50% en maximaal 60% van de leidinggevenden die binnen de 3 tot 5 jaar van bedrijf willen veranderen.

Het betrouwbaarheidsniveau: het is het percentage zekerheid dat je hebt binnen de foutmarge. Met een betrouwbaarheidsniveau van 95% bent u er 95% zeker van dat ten minste 50% en maximaal 60% van de leidinggevenden binnen 3 tot 5 jaar van bedrijf willen veranderen. Het vertrouwensniveau van 95% komt het meest voor. Het niveau van 99% wordt als het veiligst beschouwd. Het is ook mogelijk om lagere niveaus te gebruiken.

Onze partner Cint

Met meer dan 100 miljoen mensen in meer dan 150 landen heeft Cint's werelds grootste consumentenplatform.

De samenwerking met Drag'n Survey maakt het mogelijk om consumenten in 6 verschillende landen eenvoudig te interviewen.

De realisatie van een marketingstudie of een marktstudie vereist het in twijfel trekken van het juiste aantal individuen. Omdat het doel is om een product of dienst te ontwikkelen of te verbeteren, is het belangrijk om snel de juiste doelgroep te vinden. Het uitvoeren van een enquête op sociale netwerken, op forums of per e-mail werkt heel goed. Het is echter moeilijk om precies de mensen te targeten die u wilt interviewen. De bevolking zal gevarieerder zijn. Daarom zal een grote hoeveelheid gegevens moeten worden verkregen om een representatieve steekproef te hebben. Met Drag'n Survey en de ingebouwde rekenmachine heeft u de mogelijkheid om precies te weten hoeveel mensen er geïnterviewd moeten worden. Daarnaast verspreidt u uw enquête onder de juiste mensen. De eerste gegevens komen binnen enkele seconden binnen enkele seconden binnen. Het enige wat u hoeft te doen is u te concentreren op de essentie, namelijk de analyse van de resultaten.