En personlig forespørgsel? > Kontakt os

Onlinespørgeundersøgelse

Har du brug for at lave en undersøgelse?
Vil du oprette en undersøgelse hurtigt?
Drag'n Survey hjælper dig med at oprette en onlinespørgeundersøgelse.

Optimeret brugerforløb, simpel og brugervenlig konstruktion

Opret

Udsend

Analyser

1. Opret en gratis onlinespørgeundersøgelse

Intuitivt værktøj
Henvender sig til alle

2. Udsend din spørgeundersøgelse
på den nemme måde

Del undersøgelsen via e-mail,
de sociale medier, med QR Code,
på din hjemmeside eller blog

3. Analyser
de indsamlede data

Behandling af resultaterne
i realtid
Rapporter med dit personlige præg

Kunstig Intelligens

Drag'n Surveys kunstige intelligens analyserer store mængder tekster og udlæser dem i form af en sky med hovednøgleordene.
Når du laver tilfredshedsundersøgelser har du adgang til et globalt tilfredshedsniveau samt en sky med nøgleord for tilfredshedsgraderne positiv og negativ.

Du har styringen fra start til slut

Administration af konti

Opret og del undersøgelsesskabeloner med dine medarbejdere.
Administration af brugerkonti.
Centralisering og analyse af data.

Vi står klar til at hjælpe

Du kan altid stille os dine spørgsmål.
Vi sætter en ære i at svare hurtigt.

Et godt analyseværktøj

Når du har oprettet og delt din undersøgelse med din virksomheds farver og logo, kan den kun bruges til noget, hvis du kan analysere resultaterne. Dataene og graferne skal filtres for at lette arbejdet. Du kan derefter eksportere dataene i forskellige formater (Excel, PDF, weblink).

Drag'n Survey er et professionelt undersøgelsesværktøj, som tilpasser sig sine brugeres behov og forventninger.

En onlinespørgeundersøgelse for at få svar på alle dine spørgsmål

Drag'n Survey er det værktøj, du har brug for til at oprette onlinespørgeundersøgelser,
hvad enten der er tale om en tilfredshedsundersøgelse, en forbrugermarkedsundersøgelse , en kursusevaluering, en HR-undersøgelse eller en sundhedsundersøgelse...

Fælles for disse aktivitetssektorer er, at det kan være vigtigt at indhente meninger for at lancere et nyt produkt eller en ny serviceydelse.
Du kan så lave strategier for at udbedre mangler.

Vi giver dig mulighed for at lave din undersøgelse på den nemme måde med et brugervenligt, effektivt og innovativt software.
Brug af løsningen kræver ingen specifikke it-kvalifikationer.

De bruger Drag'n Survey

Begynd nu
Drag'n Survey hjælper brugerne gennem alle etaper, fra oprettelse og udsendelse af undersøgelsen til analyse af resultaterne. Undersøgelseskabeloner hjælper dig med oprettelsen. De er fordelt på aktivitetssektorer (uddannelse, events, forbrug, HR, sundhed), og for hver sektor tilbydes der fem forskellige skabeloner. Under opbygningen kan du hente hjælp i en bank med mere end 500 spørgsmål, som kan anvendes og tilpasses efter dine behov.
Vi tilbyder et stort udvalg af spørgsmålstyper (fritekstfelt, multiple fritekstfelt, multiple-choice, rangering, procent, vurderingslinje og -matrix, tekstzone, sammenligning/vurdering af billeder) samt utallige optioner (forgreningslogik, obligatorisk svar, tilfældig visning af svarmuligheder, flere mulige svar pr. spørgsmål, administration af tekst i vurderingslinjen). Brugerne har adgang til et supportcenter med adskillige billeder. Det er ligeledes muligt at kontakte Drag'n Survey pr. telefon eller e-mail.
Du kan dele din undersøgelse via mail, weblink, QR Code eller Iframe-kode. Du har således mulighed for at dele din undersøgelse på de sociale medier. Resultaterne behandles i app'en i realtid. Du kan således følge deltagerudviklingen og koncentrere dig om det vigtigste, nemlig analysen af dataene og ikke behandlingen. Du kan nemt dele resultaterne og dermed fremskynde beslutningsprocessen.
Drag'n Survey giver dig desuden en metodevejledning med gode råd og tips til at lave en vellykket undersøgelse. Du finder vejledningen i supportcentret.