En personlig forespørgsel? > Kontakt os

Udspørg et onlinepanel

Opnå hurtigt kvalitative svar på dine spørgeskemaer. Adgang til mere end 2 millioner danske paneldeltagere med et par klik.

Dit panel i 3 etaper

Opret dit spørgeskema

Vælg din respondentgruppe

Analyser
resultaterne

søg respondentgruppe

Find din respondentgruppe

Med omkring 20 millioner forbrugere i 7 lande giver Drag'n Survey dig mulighed for at finde dit panel og indsamle troværdige data.

Fransk flag
over 2 100 000 respondenter
Belgisk flag
over 300 000 respondenter
Schweizisk flag
over 140 000 respondenter
Amerikansk flag
over 12 500 000 respondenter
Britiske flag
over 2 300 000 respondenter
Canadisk flag
over 1 140 000 respondenter
Australsk flag
over 1 000 000 respondenter

Målret din respondentgruppe

Mange kriterier gør det muligt at definere din respondentgruppe præcist. Markeds- eller marketingundersøgelsen foretages let.
Dataene indsamles hurtigt.

Indsaml data hurtigt

Definer en repræsentativ stikprøve

Drag'n Survey giver dig mulighed for at definere det nødvendige antal personer for at få en repræsentativ stikprøve til din spørgeundersøgelse.

Situation med tre kriterier:

Hvor mange franske ledere ønsker at skifte virksomhed
inden for de næste 3 til 5 år?

Befolkningens størrelse: Den svarer til antallet af personer som er berørte af din undersøgelse. Udsnittet berører franske ledere. Befolkningsstørrelsen er 4,3 millioner mennesker.

Fejlmargen: Den svarer til det udsving (positivt eller negativt), som du accepterer i dine resultater. Hvis din fejlmargen f.eks. er på 5%, og antallet af ledere, der ønsker at skifte virksomhed inden for 3 til 5 år, er på 55%, konkluderer du, at minimum 50% og maksimum 60% af lederne ønsker at skifte virksomhed inden for de næste 3 til 5 år.

Konfidentsniveauet Det svarer til konfidentsprocentdelen af din fejlmargen. Med et konfidentsniveau på 95%, er du 95% sikker på, at minimum 50% og maksimum 60% af lederne ønsker at skifte virksomhed inden for 3 til 5 år. Et konfidentsniveauet på 95% er det mest almindelige. Et niveau på 99% anses som det sikreste. Det er ligeledes muligt at bruge lavere niveauer.

Vores samarbejdspartner Cint

Cint har med mere end 100 millioner personer i mere end 150 lande verdens største forbrugerplatform.

Samarbejdet med Drag'n Survey gør det muligt at udspørge forbrugere i 6 forskellige lande.

Når du laver en marketing- eller markedsundersøgelse er det vigtigt at udspørge det rigtige antal personer. Eftersom målet er at udvikle eller forbedre et produkt eller en tjenesteydelse, er det vigtigt hurtigt at finde frem til den rigtige respondentgruppe. Spørgeundersøgelser på de sociale medier, forummer og pr. e-mails fungerer godt, men det er svært at målrette præcist de personer, som du ønsker at udspørge. Populationen er meget broget. Det vil derfor være nødvendigt at indsamle et stort antal data for at få en repræsentativ stikprøve. Med Drag'n Survey og dens integrerede kalkulator har du mulighed for at få det præcise antal nødvendige deltagere. Desuden sender du din undersøgelse til de rigtige personer. Du får de første data i løbet af få sekunder. Så kan du koncentrere dig om det vigtigste, nemlig resultatanalysen.