Henkilökohtainen pyyntö? > Ota yhteyttä

Kuulustele online-vastaajapaneelia

Hanki nopeasti laadukkaita vastauksia kyselyihisi.Yli 350 000 suomalaista panelistia saatavilla muutamalla napsautuksella.

Paneelin luominen kolmivaiheisesti

Luo kyselysi

Valitse kohderyhmäsi

Analysoi
tuloksia

etsi kohderyhmä

Löydä kohderyhmäsi

Drag'n Survey tuo ulottuvillesi lähes 20 miljoonaa kuluttajaa 7 eri maassa, joiden avulla voit löytää paneelisi ja kerätä luotettavaa tietoa.

Ranskan lippu
enemmän kuin 2 100 000 vastaajaa
Belgian lippu
enemmän kuin 300 000 vastaajaa
Sveitsin lippu
enemmän kuin 140 000 vastaajaa
Yhdysvaltojen lippu
enemmän kuin 12 500 000 vastaajaa
Yhdistyneiden kuningaskuntien lippu
enemmän kuin 2 300 000 vastaajaa
Kanadan lippu
enemmän kuin 1 140 000 vastaajaa
Australian lippu
enemmän kuin 1 000 000 vastaajaa

Tarkenna kohderyhmääsi

Voit tarkentaa kohderyhmääsi lukuisten kriteerien avulla. Markkina- tai markkinointitutkimuksen toteuttaminen on yksinkertaista. Tiedot kerätään nopeasti.

Kerää tietoa nopeasti

Määritä edustava otos

Drag'n Surveyn avulla voit määritellä haastateltavien määrän, jotta saat edustavan otoksen tutkimustasi varten.

Esimerkki kolmesta kriteeristä käytännössä:

Kuinka moni johtavassa asemassa olevista henkilöistä Ranskassa haluaa vaihtaa yritystä seuraavien 3-5 vuoden aikana?

Väestön koko: vastaa niiden henkilöiden lukumäärää, joita tutkimuksesi koskee. Otoksenne koskee Ranskassa työskentelevää johtohenkilöstöä. Väestön määrä on 4,3 miljoonaa ihmistä.

Virhemarginaali: vastaa vaihtelua (positiivista tai negatiivista), jonka hyväksyt tuloksissasi. Jos virhemarginaalisi on esimerkiksi 5 prosenttia ja niiden johtajien määrä, jotka haluavat vaihtaa yritystä 3-5 vuoden kuluessa, on 55 prosenttia, hyväksyt, että vähintään 50 prosenttia ja enintään 60 prosenttia johtajista haluaa vaihtaa yritystä 3-5 vuoden aikana.

Luottamustaso: vastaa varmuusprosenttia, joka sinulla on virhemarginaalin sisällä. 95 prosentin luotettavuustasolla olet 95-prosenttisen varma siitä, että vähintään 50 prosenttia ja enintään 60 prosenttia johtajista haluaa vaihtaa yritystä 3-5 vuoden kuluessa. 95 prosentin luottamustaso on yleisin. 99 prosentin tasoa pidetään luotettavimpana. On myös mahdollista käyttää alempia tasoja.

Yhteistyökumppanimme Cint

Cint:illä on ulottuvillaan yli 100 miljoonaa ihmistä yli 150 maassa, mikä tekee siitä maailman suurimman kuluttaja-alustan.

Yhteistyö Drag'n Surveyn kanssa mahdollistaa yksinkertaiset kuluttajakyselyt 6 eri maassa.

Markkinointi- tai markkinatutkimuksen tekeminen edellyttää, että haastateltavia on oikea määrä. Koska tavoitteena on kehittää tai parantaa tuotetta tai palvelua, on tärkeää löytää nopeasti oikea kohderyhmä. Kyselyn jakaminen sosiaalisissa medioissa, foorumeilla tai sähköpostitse toimii erittäin hyvin. Näin on kuitenkin vaikeaa kohdistaa haastattelut juuri niihin ihmisiin, joita haluat haastatella. Kohdeyleisö on monipuolisempi. Tämän takia on tarpeen kerätä suuri määrä tietoa, jotta otos olisi edustava. Drag'n Surveyn ja sen integroidun laskurin avulla voit tietää tarkasti tarvittavien haastateltavien määrän. Näin voit jakaa kyselytutkimuksen oikeille henkilöille. Ensimmäiset tiedot saapuvat muutamissa sekunneissa. Näin pystyt keskittymään tärkeimpään, eli tulosten analysointiin.